Om oss

Projektmaskinen består av

Mig – Salla Vartiainen!
Jag brinner för marknadsföring och kommunikation i alla former och också för färg och form. Har byggt mina egna hemsidor sen år 2002 och arbetar nu i WordPress som jag anser är ett smidigt verktyg som demokratiserat webbside-världen något enormt!

Har bakgrund som konstnär med inriktning mot rörlig media och har arbetat mycket digitalt inom konsten.
Jag älskar datorer och internet (jobbar i PC), ritar mycket digitalt och är intresserad av kommunikation, företagande men också av affärsutveckling och marknadsföring.

Är medlem i Svenska Tecknare och Sveriges Kommunikatörer

Här är min profil på LinkedinPROJEKTMASKINEN blev Årets Nyföretagare i Tyresö 2016!

Motivering: Att vi befinner oss i den digitala eran kan ingen ta miste på. Det är här årets pristagare kommer in i bilden. Hon kombinerar ett brinnande konstintresse med entusiasm för de digitala verktygen. Verktyg som är ett måste för alla nya företagare. Hon erbjuder sina tjänster för produktion av hemsidor och bilder. Född och uppvuxen i Tyresö, bott i Skåne, studerat i Barcelona och gjort radio för Sveriges radio. Dessutom kombinerar hon sin entreprenörskap med aktivt deltagande i föreningslivet i Tyresö.

Projektmaskinen erbjuder

Tjänster inom webbdesign, grafisk formgivning och illustration. I samband med ett webbdesignuppdrag erbjuder vi även möjligheten för kunden att själv få lära sig att uppdatera och underhålla sin sida.
Vi tycker om våra kunder och strävar efter långvariga relationer. Eftersom vi alltid vill att ni ska vara 100% nöjda strävar vi efter en god kommunikation genom hela processen.
Ni hittar oss i Tyresö och självklart även på nätet!

Några av våra tjänster:

Webbdesign
Logotyp och grafisk profil
Illustration
WordPress, för små och stora hemsidor
Kom igång med Google Analytics
Kom igång med sociala kanaler som t.ex. Facebook, Twitter
Digitala nyhetsbrev
Löpande drift- och supportavtal

Skulle ni även behöva hjälp med fotografi, film eller animation har vi ett bra kontaktnät för detta.
Välkommen att kontakta oss!

Länk till Kontaktformulär

Projektmaskinen innehar F-skattsedel