Våra kurser i WordPressTa kontroll över din nätnärvaro!


Våra digitala kanaler blir bara viktigare och viktigare hela tiden. Det är hit vi vänder oss när vi undrar något, när vi vill handla något eller när vi söker sällskap. Sociala medier är en viktig del av mångas vardag idag. Därför är det bra att själv kunna bestämma över sin egen nätnärvaro. Våra kurser har som mål att hjälpa dig att komma igång med WordPress. Vi har kurser för så väl företagare som privatpersoner.

FYSISKA KURSER

I samband med att vi skapar en ny hemsida har kunden också möjlighet att få en introduktionskurs i hur de ska gå tillväga för att själva uppdatera din nya hemsida i framtiden!
Kursen brukar vara två timmar för max två personer och deltagarna får konkret prova att göra ändringar på hemsidan.
I kursen ingår även boken WordPress enkelt – introduktion!

Denna kurs brukar vara mycket uppskattad av dem som själva vill komma igång med WordPress. Så här säger några tidigare deltagare

"Vad beträffar utbildningen var den utmärkt. Jag som inte är någon datanörd förstod allting. Undervisningen var bra upplagt med det skriftliga informationsmaterialet. Nu har jag läst igenom och gått igenom i mitt huvud de alla stegen vad vi gick igenom och det börjar verkligen klarna. Egentligen mycket logiskt. Du hade tagit precis lagom eller precis det som behövdes till att kunna ”mata in” uppgifter till hemsidan."