Illustration

Vad kan vi hjälpa dig med?

Behöver du en förklarande bild till en tidning? En logotyp? Eller kanske en design till din bröllopsinbjudan? Projektmaskinen illustrerar, redigerar bilder och designar. Våra kunder består av såväl företag som privatpersoner och illustrationerna används såväl på webben som i tryckta produktblad.

Arbetsprocessen börjar med att vi bokar ett kostnadsfritt konsultationsmöte där vi går igenom din idé och historien bakom bilden. Vad ska den säga? I vilket sammanhang kommer den att användas? Om du efter mötet bestämmer dig för att anlita oss så sätter vi igång och skissar idér, när vi gjort detta går vi tillsammans med dig igenom skisserna och därefter gör vi eventuella ändringar. När detta är gjort får du godkänna slutprodukten, betalning sker och slutprodukten levereras till dig.
Svårare än så är det inte!

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation!

Här kan du ladda ner en portfolio i PDF-format

Vi har också en portfoliosida hos Illustratörcentrum

Att fundera på

Att komma fram till en bra illustration är process. Här nedan har du några frågor som kan hjälpa dig i ditt funderande. Du får gärna bifoga svar på frågorna när du kontaktar oss så att vi fortare kan bedöma vad det är för slags projekt du är ute efter.

- Vad är bildens bakgrund? Var ska den användas? Finns det en historia bakom som skall synas i bilden?

- Hur ska bilden se ut? Ska den föreställa något särskillt? Symbolisera något? Eller illustrera hur någonting går till?

- Har ni några färger eller typsnitt som ni vill ha med?

- Vad ska bilden användas till? Är den till för tryck, web eller kanske båda delarna?